extra open:

zondag 19 december van 10 tot 16 uur

maandag 20 december van 10 tot 17 uur

Bestel hier ballonnen voor elk feest

Bent u op zoek naar mooie versieringen voor uw feest? Zoekt u een extraatje als geschenk voor de geboorte van uw metekind? Of wilt u uw geliefde misschien op een heel originele manier ten huwelijk vragen? Dat kan allemaal met de prachtige ballonnen voor elk feest in Kalmthout. Bij Doopsuiker Luyts weten ze exact wat u zoekt. Bovendien kan u hier ook terecht voor lekkere zoetigheid en een ruim gamma aan heerlijke snoepjes.

Ballonnen gevuld met geschenken

Een ballon zorgt bij de meeste kinderen en volwassenen voor een glimlach op het gezicht. U vindt ze dan ook in allerhande kleuren, vormen en maten. Bij Doopsuiker Luyts, is dat ook het geval. Zij verkopen ballonnen voor elk feest en elke gelegenheid. Bovendien kan u ze op verschillende manieren personaliseren en verkrijgen. Wat dacht u van:

  • Gevuld met helium
  • Gevuld met kleine geschenkjes
  • Gevuld met geld
  • Gevuld met enveloppes
  • Verschillende ballonnen in trossen
  • Bedrukt met een speciale boodschap of naam

Wie weet is zo’n ballon ook wel een mooie manier om dé grote vraag te stellen aan de liefde van uw leven. In dat geval kan u hem opvullen met … de verlovingsring.

Lekkere snoepjes

Niet enkel ballonnen, doopsuiker en geboorte- of trouwkaartjes vult deze winkel in Kalmthout. Ook het ruime gamma aan snoep maakt indruk. Gaande van zakjes tot heuse snoeptaarten voor verjaardagsfeestjes. Iedere zoetebek haalt hier zijn hart op. Maar ook wanneer u simpelweg heerlijke snoep cadeau wenst te doen, bent u hier aan het juiste adres. Ook dit kan bedrukt worden voor een persoonlijke touch. Hebt u nog vragen? Of wenst u een bestelling te plaatsen? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact op of stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.