Prachtig doopsuiker voor de geboorte van uw baby

Doopsuiker Luyts heeft alles om de geboorte van uw kindje, metekindje of kleinkind te vieren. Het gamma aan kleuren, vormen en smaken is enorm uitgebreid. Daarom is deze winkel de plaats voor de aankoop van uw doopsuiker in Kalmthout. Ook de rest van Antwerpen smult graag mee van deze zoetigheden.

Klassiek of bedrukt

Voor de verkoop van doopsuiker bent u bij Doopsuiker Luyts in Kalmthout aan het juiste adres. Deze winkel heeft tevreden klanten over heel Antwerpen. Omdat u steeds kan rekenen op een professionele service en een prima afgewerkte levering, is het vertrouwen in deze winkel groot. Doopsuiker blijft bovendien een terechte klassieker. Toch is het hedendaagse gamma breder dan de traditionele en gekende versie van de chocolaatjes met glazuur. Bij Doopsuiker Luyts gaan ze net dat stapje verder waardoor u origineel uit de hoek kan komen. Zo kan u uw doopsuiker laten bedrukken, denk maar aan een mooi snoepje met de naam van uw baby op. Verder worden er ook gratis manden aangeboden bij een aankoopprijs van 150 euro.

Afhalen kan op elke dag

Omdat een geboorte zich niet laat plannen, werkt Doopsuiker Luyts met flexibele uren waarop u dit geboortegeschenk kan afhalen. U kan hiervoor namelijk op elke dag langskomen. Zelfs op vrije dagen staat het team voor u klaar zodat u op tijd uw suikerbonen kan uitdelen aan uw bezoek. Wist u dat u ook geboortekaartjes kan bestellen bij Doopsuiker Luyts? Voor meer informatie kan u telefonisch contact opnemen met deze zaak.