Gepersonaliseerde geschenken voor peters en meters

Bent u in verwachting en wilt u de peter en/of meter van uw kleine oogappel op een originele manier verrassen met de grote vraag? Bestel dan uw gepersonaliseerde geschenken in Kalmthout bij Doopsuiker Luyts.

Kaarsen en glaswerk

Bent u op zoek naar een persoonlijk geschenk voor de peter en de meter van uw pasgeborene? Wilt u origineel uit de hoek komen? Wenst u hen eens in de bloemetjes te zetten met een mooi geschenk? Dan heeft Doopsuiker Luyts alles wat u zoekt. Het aanbod is ruim en voldoet aan al uw wensen. Iedereen vindt iets wat bij hen past en zal de peter en meter van hun baby gegarandeerd blij maken met een mooie attentie.

Het gamma aan gepersonaliseerde geschenken bestaat uit:

  • Flesjes bier met een bedrukt etiket
  • Bedrukte kaarsen
  • Bedrukt glaswerk
  • Mooie fotokaders

Meer dan doopsuiker

Het is duidelijk: bij Doopsuiker Luyts vindt u meer dan enkel doopsuiker. Het mooie aanbod reikt verder dan enkel lekkers om als geschenk te geven bij de geboorte van jullie kleine spruit. Ook buiten de mooie en originele attenties voor de peter en de meter van uw kind, kan u hier terecht voor meer! Wat dacht u van trouwkaartjes, communie- en huwelijksgeschenken en ballonnen voor op elk feest? Kom gerust even langs en bekijk het aanbod. Ter plaatse kan ook steeds uw wens besproken worden zodat alle mogelijkheden in kaart kunnen worden gebracht.