Huwelijksgeschenken als herinnering aan uw grote dag

Buiten het leveren van doopsuiker voor de geboorte van uw baby, kan u nog voor veel meer bij deze winkel terecht. Doopsuiker Luyts heeft een heel ruim aanbod aan communie- en huwelijksgeschenken in Kalmthout. Alvorens u in het huwelijksbootje stapt, brengt u dus best nog even een bezoek aan deze shop. Zo kan u uw gasten verblijden met een leuke attentie.

Mooie attenties

Wanneer u op zoek bent naar mooie kaarten en geschenken voor de communie van uw kinderen of uw huwelijk, bent u bij Doopsuiker Luyts aan het juiste adres. U wordt professioneel bijgestaan in uw zoektocht naar het juiste cadeau en de mooiste attentie die binnen uw thema, stijl en budget valt.

Het gamma dat u in de winkel vindt is zeer uitgebreid en kan steeds gepersonaliseerd worden:

  • Snoepgoed, al dan niet bedrukt
  • Bierflesjes met op het etiket de naam van uw gasten gedrukt
  • Ballonnen, al dan niet bedrukt
  • Gevulde geschenken
  • Gepersonaliseerde geschenken

Drukwerk

Uw gasten uitnodigen met prachtige brieven, kaarten of aankondigingen, kost geen moeite wanneer u in zee gaat met deze shop. Het professionele team helpt u om de perfecte uitnodiging voor u te voorzien. Doopsuiker Luyts heeft een breed gamma aan drukwerk in de aanbieding. Kies vandaag nog de ideale kaart voor de aankondiging van uw grote dag of het communiefeest van uw zoon of dochter. De voorbeeldexemplaren van de brieven en kaarten zijn in verschillende stijlen aanwezig. Denk maar aan klassiek of modern. Ook op vlak van kleuren, lettertypes en illustraties hebt u een waaier aan mogelijkheden. Zo zijn niet enkel uw communie- of huwelijksgeschenken tot in de puntjes verzorgd, maar zorgt u ook voor een aangename uitnodiging in de bus van uw gasten.